Ontdek

Gespecialiseerd in e-commerce

Met je eigen webshop kan je producten online aanbieden en verkopen aan jouw klanten. Met een systeem waarbij betalingen reeds online afgehandeld worden en de producten gemakkelijk tot bij de klant thuis bezorgd worden, sta je sterk naar de toekomst toe.

  • Concept en strategie
  • Huisstijl op het internet
  • Ontwikkeling en integratie
  • Livegang
  • Marketing en opvolging

Concept en strategie

Bij het opstarten van je webshop is het belangrijk om een duidelijk concept uit te werken. Een concept dat uitlegt op welke manier jouw webshop succesvol zal zijn. Heruit onstaat dan ook de strategie van jouw webshop en voor een groot deel hoe de webshop uitgewerkt zal worden.

Bepaalde onderwerpen die we hierbij meestal met onze klanten bespreken zijn de doelgroep, het productgamma, de sfeer die de webshop moet uitstralen en de USP’s (unique selling points).

Uit dit uitgewerkt concept en de strategie wordt dan ook duidelijk of het project haalbaar is op korte én lange termijn. Op deze manier willen we dat alle webshops van onze klanten kunnen uitgroeien tot succesverhalen.

Huisstijl op het internet

Misschien zal uw nieuwe webshop een aanvulling zijn aan uw bestaande winkel, of misschien is het eerder de eerste stap van een volledig nieuw concept. Wat het ook is, er wordt altijd gestreeft naar een duidelijke stijl en herkenbaarheid voor uw bezoekers. Wij zorgen ervoor dat uw klanten vanaf het eerste moment goed weten dat ze bij uw webshop of merk aan het winkelen zijn.

In samenwerking met jou werken we het ontwerp van de webshop uit met oog voor de juiste kleuren, logo’s, toepasselijk fotomateriaal en de sfeer die u wilt overbrengen. Zoals het interieur van een fysieke winkel wordt verzorgd, doen wij dit voor uw webshop. Net zoals bij fysieke aankopen is de visuele ervaring van de klant belangrijk, en hier zetten we bij Artosys dan ook sterk op in.

Ontwikkeling en integratie

Ook op technisch vlak komt er heel wat bij kijken om de meest toegankelijke, en functionele webshop te realiseren. Naarmate mensen meer en meer online bestellen verwachten zij ook een bepaalde standaard en kwaliteit in online winkels. Bij Artosys beseffen we dit goed en zorgen we er voor dat je niet voor verassingen komt te staan. Wij zorgen dat jouw klanten het kwalitatieve platform ter beschikking krijgen dat ze verwachten.

Ook zorgen wij voor de nodige integraties met de juiste partners. Dit eenderzijds met de standaard partners die bijvoorbeeld jouw online betalingen zullen afhandelen, maar ook de partner die jouw producten bij de klant zal leveren. Daarnaast verzorgen we ook integraties met eventuele andere partners die jouw zaak. Denk hierbij aan een externe stockpartner, of een partner voor sommige inhoud van jouw webshop.

Livegang

Eens jouw webshop er goed uitziet, functioneel uitgewerkt is en voorzien is van alle producten gaan we over naar de lancering ervan. Vanaf dat moment is jouw webshop bereikbaar door de ganse wereld en kunnen bestellingen doorgevoerd worden.

We laten je echter niet zomaar aan je lot over vanaf dat moment: standaard voorzien we een reeks opleidingen zodat je zelfstandig opweg kan met het beheren van de producten, en het verwerken van de bestellingen.

Net voor de livegang wordt er ook een beta-periode voorzien waarbij wij paraat staan om in actie schieten mocht het blijken dat er nog eventuele aanpassingen of toevoegingen nodg zijn.

Marketing en opvolging

De livegang van jouw webshop is ook meteen het startschot om in actie te schieten met het promoten van de webshop. Aan de hand van bepaalde marketingstrategieën en -campagnes zorgen wij ervoor dat mensen jouw webshop kunnen vinden en leren kennen.Het success van jouw webshop is uiteindelijk erg afhankelijk van de juiste promotie en marketingcampagnes.

Bij Artosys onderhouden we ook graag onze klanten en zorgen we voor samenwerkingen op lange termijn. Wij zullen dus ook steeds voor jou achter de schermen jouw webshop in de gaten houden en zorgen dat deze op technisch vlak vlot blijft werken. Je kan dus ook na de aflevering van het project op ons blijven rekenen.

Functionaliteit op maat
Marketing
Concept
Copywriting
Hosting
Smaakvol webdesign

Online aanwezigheid met je eigen website

Is het nu om mensen te informeren of klanten te werven, een op maat gemaakte website is altijd een slimme zet. Van bedrijfswebsite tot concept- of marketingwebsite, bij Artosys verzorgen we alle facetten van het project.

CONCTACTEER ONS VOOR JOUW WEBSITE

Jouw marketing online én offline

Met een goede marketingcampagne kan je jouw website, product of dienst extra in het daglicht plaatsen. Hierbij kunnen we jou te hulp schieten niet enkel online maar ook offline. Van online advertensiecampagnes tot gedrukte folders en naamkaartjes, wij leveren kwaliteit en meetbare oplossingen.

CONCTACTEER ONS VOOR JOUW CAMPAGNES