De betere apothekers website

Door een herhaaldelijke focus op het online brengen van apothekers, hebben wij een specifieke expertise verworven bij het uitwerken van websites voor apotheken.

Met een specifiek uitgewerkt systeem voor deze klanten kunnen wij hen de beste functionaliteiten, met focus op hun sector, aanbieden. Daarnaast voorzien wij onze klanten met blijvende ondersteuning en nieuwe functionaliteiten.

EIGEN BEHEER ZONDER TECHNISCHE KENNIS

Het belangrijkste bij deze oplossing voor apotheken is dat de klant de website zelf enorm makkelijk kan onderhouden. Dit hebben we voorzien via een simpel klik en wijzig systeem zodat technische kennis volledig overbodig is geworden.

Meer dan enkel informatieve websites

Met een eigen website willen apothekers dichter bij hun klanten staan. Op deze manier wordt er gebouwd aan een nog betere band en langdurig vertrouwen.

Naast het belangrijke aspect van het informeren van de klanten, voorzien wij nog extra mogelijkheden voor de apothekers website. We verhogen de interactie met de klant nog meer door functionaliteiten zoals het reservatieformulier. Hierbij kan de klant zijn producten vooraf reserveren, met behulp van een aanvullende lijst, en deze later ophalen, snel en discreet.

Een gelijkaardig project in gedachten? Neem contact met ons op voor een samenwerking!